محورهای همایش ((کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و تولید محصولات فراسودمند))

صنایع غذایی

  • روشهای نوین در فراوری و نگهداری مواد غذایی

  • تولید فراورده های غذایی فراسودمند ارگانیک

  • استفاده از نگهدارنده های طبیعی در تولید محصولات سالم و پایدار

  • بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در امنیت غذایی

  • بکارگیری روش ها و ترکیبات نوین در بسته بندی مواد غذایی

  • تأثیر ویژگی های مواد اولیه و شرایط فراوری و انبارداری در امنیت غذایی

دامپروری

  • مدیریت و پرورش ، بهداشت و ایمنی و بیماری های دام و طیور

  • فیزیولوژی ، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور

  • تغذیه و تهدیدات زیستی دام و طیور

زراعت و گیاه پزشکی

  • کاربرد فناوری نانو و فراورده های حاصل از آن در کشاورزی پایدار

  • مدیریت منابع آب ، پسماند و بازیافت آب و فاضلاب

  • کاربرد باغبانی در کشاورزی پایدار

  • گیاه پزشکی و مدیریت آفات ، بیماری گیاهی و علف هرز

  • اصلاح نباتات ، بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک در کشاورزی پایدار

  • تولید محصولات زراعی ، باغی و دارویی ارگانیک

مدیریت منابع انسانی و انرژی

  • کاربرد انرژی های تجدید پذیر در کشاورزی پایدار

  • مدیریت منابع انسانی ، توسعه روش ها ، ترویج و آموزش کشاورزی پایدار



نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895
تلفن : ۰۲۱۳۶۷۲۵۰۱۱-۱۴
نمابر :۰۲۱۳۶۷۲۴۷۶۷
پست الکترونیک : IT@IAUVARAMIN.AC.IR
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین می باشد.     طراحی سایت: A.C.A CO