نوع خبر 
 
 
همایش کشاورزی پایدار، امنیت غذایی و تولید فراورده های غذایی سالم و فراسودمند

صنایع غذایی

  1. روشهای نوین در فراوری و نگهداری مواد غذایی
  2. تولید فراورده های غذایی فراسودمند ارگانیک
  3. استفاده از نگهدارنده های طبیعی در تولید محصولات سالم و پایدار
  4. بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در امنیت غذایی
  5. بکارگیری روش ها و ترکیبات نوین در بسته بندی مواد غذایی
  6. تأثیر ویژگی های مواد اولیه و شرایط فراوری و انبارداری در امنیت غذایی

 

دامپروری

  1. مدیریت و پرورش ، بهداشت و ایمنی و بیماری های دام و طیور
  2. فیزیولوژی ، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
  3. تغذیه و تهدیدات زیستی دام و طیور

 

زراعت و گیاه پزشکی

  1. کاربرد فناوری نانو و فراورده های حاصل از آن در کشاورزی پایدار
  2. مدیریت منابع آب ، پسماند و بازیافت آب و فاضلاب
  3. کاربرد باغبانی در کشاورزی پایدار
  4. گیاه پزشکی و مدیریت آفات ، بیماری گیاهی و علف هرز
  5. اصلاح نباتات ، بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک در کشاورزی پایدار
  6. تولید محصولات زراعی ، باغی و دارویی ارگانیک

مدیریت منابع انسانی و انرژی

 

  1. کاربرد انرژی های تجدید پذیر در کشاورزی پایدار
  2. مدیریت منابع انسانی ، توسعه روش ها ، ترویج و آموزش کشاورزی پایدار
چهارشنبه 19 اسفند 1394  9:50:26

آخرین تاریخ بازدید : دوشنبه 7 فروردين 1396  6:31:53
تعداد بازدید از این خبر : 798


نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895
تلفن : ۰۲۱۳۶۷۲۵۰۱۱-۱۴
نمابر :۰۲۱۳۶۷۲۴۷۶۷
پست الکترونیک : IT@IAUVARAMIN.AC.IR
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین می باشد.     طراحی سایت: A.C.A CO